Снимка и видео Цвета Караянчева, фейсбукЦвета Караянчева отправи прекрасни пожелания за

...
Снимка и видео Цвета Караянчева, фейсбукЦвета Караянчева отправи прекрасни пожелания за
Коментари Харесай

Караянчева: На моята коледна трапеза ще има един празен стол заради пандемията, но Коледа носи утеха

Снимка и видео Цвета Караянчева, фейсбук

Цвета Караянчева отправи прекрасни пожелания за Коледа към народа. Тя пусна видео в обществената мрежа, с цел да покаже какво усеща на празника.

На Коледа поради пандемията и на моята коледна софра ще има един празен стол, само че даже в най-трудните моменти Коледа постоянно носи разтуха.

Това сподели ръководителят на парламента Цвета Караянчева във видеообръщение на персоналната си страница във Facebook във връзка един от най огромните християнски празници Рождество Христово. Ето какво още декларира тя:

„ Честито Рождество Христово! Отново е Коледа – време за наслада, за шерване, за фамилията, за любов. Днес, обаче, желая на първо място да се обърна с болежка към тези български фамилии, които изгубиха свои близки, откакто пандемията прекатурна живота ни. И край моята коледна софра ще има един празен стол - столът на моя мощен, добър и доблестен татко. С най-дълбока откровеност изричам съболезнования на всеки, изгубил обичан човек. Нека да намерим разтуха в най-хубавите си мемоари за тях и да се молим да почиват в мир. Да изкажем респект към паметта им, като пазим себе си и близките, с цел да помогнем за ограничението на болестта и да облекчим голямата тежест върху нашите герои - медици.

Дори в най-трудните моменти Коледа постоянно носи разтуха и оптимизъм. Вярвам, че с идването на имунизациите, животът последователно ще стартира да се връща към нормалния си темп. Но имам вяра и във значимостта на един различен вид имунитет - имунитетът срещи цинизма, егоизма, подправените вести и безразличието към близък. Изграждането на този имунитет зависи от всеки един от нас “, уточни Караянчева, представена от Novini.bg.

Светлината на Рождественския празник и неговото обръщение за добрина и любов са най-големият урок за всички ни. Пожелавам на всички доста здраве, благополучие и шанс. Честита Коледа! “.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР